Vorige | Volgende
Verkocht onder voorbehoud

Zijkanaal H-weg 30 Amsterdam

Deze woonboot is verkocht onder voorbehoud

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Bijzondere buitenkans om dicht bij al het goede van de stad te leven in een rustige, en ruimtelijke omgeving! En dat in een prachtige nieuwbouw watervilla met een woonoppervlakte van circa 190 m²!! Hebben wij uw interesse? Deze nieuw te bouwen hoogwaardige eco watervilla heeft voor Amsterdams begrippen ongekende afmetingen om optimaal te wonen en eventueel te werken en dat terwijl u binnen enkele...

Kenmerken

Soort woning
Watervilla
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2021
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water

Omschrijving

Bijzondere buitenkans om dicht bij al het goede van de stad te leven in een rustige, en ruimtelijke omgeving! En dat in een prachtige nieuwbouw watervilla met een woonoppervlakte van circa 190 m²!!

Hebben wij uw interesse? Deze nieuw te bouwen hoogwaardige eco watervilla heeft voor Amsterdams begrippen ongekende afmetingen om optimaal te wonen en eventueel te werken en dat terwijl u binnen enkele minuten op de ring zit en 10 minuten later het centrum van de stad inrijdt. De watervilla heeft zelfs aan beide zijden het genot van kalmerend water. Ook aan de walzijde heeft u een wijds uitzicht over de Noorder IJplas!

Gelegen aan het Zijkanaal H weg waant u zich bijna in een andere wereld. De weg wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer en is daardoor heerlijk rustig. Bij de watervilla is ook een ruime tuin met garage voor uw auto en de mogelijkheid tot aanleg van een eigen steiger in de Noorder IJplas. Via het Zijkanaal is er een open verbinding met het Noordzeekanaal voor een vaartocht richting de grachten of bijvoorbeeld IJmuiden of het IJsselmeer. Dus omringd door water en uitzicht op prachtig groen is dit een verborgen pareltje in Amsterdam.
Begint u al weg te dromen?

Het ontwerp van de woning zoals weergegeven in de impressies is in eerste instantie positief ontvangen door een toetsingsexpert. Er is nog geen definitieve vergunning maar dat houdt automatisch ook in dat, behalve de indeling van de binnenzijde, er ook nog inspraak in het ontwerp aan de buitenzijde mogelijk is. Dus hoe eerder u zich meldt hoe er meer er mogelijk is om met uw wensen rekening te houden.
Verder wordt de woning uiteraard op en top duurzaam gebouwd met voldoende zonnepanelen om energie-neutraal te kunnen wonen.

Voor meer informatie of om uw belangstelling kenbaar te maken kunt u contact met ons opnemen.

Bijzonderheden:
Naam: Nieuwbouw
Casco: Beton (Hercules)
Opbouw: Agabi delen
Afmetingen: ± 16,50 x 6,90 meter over 2 verdiepingen.
Liggeld: Geen liggeld; wel huurvergoeding tuin in de toekomst.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Kooistra & Smidt Arkenbouw te Leeuwarden.

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
190 m²
Bruto inhoud
450 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water
Tuintype
voortuin
Tuin
17.25 x 9 m
Oppervlakte
155 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Zijkanaal H-weg 30 Amsterdam

naar Zijkanaal H-weg 30 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand