Vorige | Volgende

Westerhaven 15 B Medemblik

Vraagprijs € 159.000 k.k.

ZONDER LIGPLAATS

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Wij mogen deze redelijk jonge ABC ark zonder ligplaats te koop aanbieden! De ark is gebouwd door de gerenommeerde arkenbouwer ABC Arkenbouw in 2003 en is met 2 verdiepingen en een buitenmaat van 18 x 5 ongetwijfeld een gewild object! Beschikt u over een ligplaats waar u deze mooie ark kwijt kunt? Lees dan verder! De ark heeft een betonnen casco en de opbouw is van Eternit Sidings, een nagenoeg...

Kenmerken

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2003

Omschrijving

Wij mogen deze redelijk jonge ABC ark zonder ligplaats te koop aanbieden! De ark is gebouwd door de gerenommeerde arkenbouwer ABC Arkenbouw in 2003 en is met 2 verdiepingen en een buitenmaat van 18 x 5 ongetwijfeld een gewild object! Beschikt u over een ligplaats waar u deze mooie ark kwijt kunt? Lees dan verder!

De ark heeft een betonnen casco en de opbouw is van Eternit Sidings, een nagenoeg onderhoudsvrij rabat. Uiteraard is de ark volledig geïsoleerd.

Bij binnenkomst is de woonkamer links gelegen. Door een inpandig terras tussen woonkamer en keuken is er een speelse scheiding tussen beide ruimtes. De gehele bovenverdieping is voorzien van een houten vloer met veel raampartijen tot op de grond naar zowel water als walzijde. Alle ramen zijn voorzien van draai/kiep systeem met aan de waterzijde screens en uiteraard is het terras te betreden middels een schuifpui. Tevens op de woonverdieping een kamer te gebruiken als kantoor-/studiekamer of slaapkamer, apart toilet en berging.
De benedenverdieping telt 4 slaapkamers en een badkamer met fraaie dubbele wastafel, toilet, douchecabine en designradiator. Uiteraard noemen wij ook graag de vloerverwarming aanwezig op deze verdieping.

De benodigde afmetingen om te zien of deze ark uw nieuwe huis gaat worden?
Totale afmetingen: 18 x 5 meter excl. betonnen omloop van ± 30 cm rondom en dakoverstek van ± 26 cm. rondom.
De hoogte van de ark is ± 4,10 met een diepgang van ± 1,25 meter.

Wij wachten op uw telefoontje voor het maken van een afspraak voor bezichtiging!

Indeling:
Boven: woonkamer: 12,56 x 4,65 m. incl. open keuken en inpandig terras ± 4,11 x 1,66 en kast ± 1,20 x 1,40 m.; toilet: ± 1,26 x 1,16 m.; hal/entree: ± 5,80 x 2 m. met trap naar beneden; berging: ± 1,20 x 2 m.; kantoor/slaapkamer: ± 3,60 x 2,50 m.
Beneden: gang: ± 11 x 1 en deels 2 m.; slaapkamer: ± 4,30 x 3,33 m.; badkamer: ± 2,35 x 3 (grootste maat 3,07); slaapkamer: ± 2,60 x 3,20 m. (grootste maat 3,39); slaapkamer: ± 2,60 x 2,39 m.; slaapkamer: ± 3,15 x 4,50 m.

Bijzonderheden:
Naam: Ongenoemd
Casco: Beton
Opbouw: Eternit Sidings
Afmetingen: boven: ± 17,70 x 4,65 m. – beneden: ± 17,60 x 4,50 meter (opbouw).
Liggeld: N.v.t.
Nutsvoorzieningen: Alle aansluitingen aanwezig.
Bouwer: ABC Arkenbouw te Urk.
Diepgang: ± 1,25 meter.
Hoogte: ± 4,10 meter.

Disclaimer inzake aanbod.
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
155 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, dubbele wastafel, vloerverwarming

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's