Vorige | Volgende
Verkocht

Singel 32 G Amsterdam

Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Fraai gelijnde woonboot te koop aan het Singel!! Unieke kans om de boot nog geheel naar eigen smaak in te timmeren; de boot is namelijk casco aan de binnenzijde. En dan de locatie! Gelegen in de Singelgracht omringt door statige grachtenpanden, (gesitueerd tussen de oude binnenstad en de Jordaan, met diverse café's, restaurants en karakteristiek winkelaanbod. De Haarlemmerdijk, de Noorder- en...

Kenmerken

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1902
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

Fraai gelijnde woonboot te koop aan het Singel!! Unieke kans om de boot nog geheel naar eigen smaak in te timmeren; de boot is namelijk casco aan de binnenzijde.
En dan de locatie! Gelegen in de Singelgracht omringt door statige grachtenpanden, (gesitueerd tussen de oude binnenstad en de Jordaan, met diverse café's, restaurants en karakteristiek winkelaanbod. De Haarlemmerdijk, de Noorder- en Westermarkt liggen op loopafstand. Evenals het Westerpark dat ook eenvoudig te voet te bereiken is, ideaal voor de sportieveling. Het Centraal Station is slechts enkele minuten fietsen of lopen. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

Zoals gezegd is de boot casco; u kunt de indeling dus nog helemaal zelf bepalen. De opbouw is nieuw geplaatst in 2011. Cv installatie en rioolpomp zijn uit datzelfde bouwjaar.
Het onderwaterschip is voor het laatst gekeurd in september 2016; er waren toen geen reparaties nodig. Herkeuring is volgens de verzekering gevraagd in oktober 2022; uiteraard is keuring bij aankoop toegestaan.

Mogen wij u meenemen voor een bezichtiging zodat u zelf kunt zien wat de vele mogelijkheden met deze woonboot kunnen zijn? Wonen in hartje Amsterdam met het 'vrije' gevoel van op het water wonen!

Indeling:
Zelf nog in te delen.

Bijzonderheden:
Naam: MORROW
Casco: Staal
Opbouw: Hout
Afmetingen: ± 20 x 3,70 meter (opbouw).
Liggeld: ± € 946,- per jaar (2020).
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, riool.
Bouwer: Werf in Leiderdorp (1902).

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²
Bruto inhoud
170 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Singel 32 G Amsterdam

naar Singel 32 G Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand