Vorige | Volgende
Verkocht

Prins Hendrikkade 510 K Amsterdam, Noord Holland

Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

In het hart van het bruisend centrum van Amsterdam, op een fantastische locatie met vrij en fraai uitzicht mogen wij dit woonschip met authentieke details aanbieden. Een dynamisch uitzicht waar u niet snel op uitgekeken zal raken. De Montelbaanstoren, de Nieuwmarkt en het Kadijksplein met een fijne selectie café's, restaurants en winkels, Nemo, de Openbare Bibliotheek, het Muziekgebouw aan het...

Kenmerken

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1930
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

In het hart van het bruisend centrum van Amsterdam, op een fantastische locatie met vrij en fraai uitzicht mogen wij dit woonschip met authentieke details aanbieden. Een dynamisch uitzicht waar u niet snel op uitgekeken zal raken.

De Montelbaanstoren, de Nieuwmarkt en het Kadijksplein met een fijne selectie café's, restaurants en winkels, Nemo, de Openbare Bibliotheek, het Muziekgebouw aan het IJ….. en zo veel meer. Tel daarbij het dynamische, maritieme gebied waar u deel van uit maakt met deze woonboot, en u begrijpt dat wij niets te veel gezegd hebben.
Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en naar uitvalswegen (A10). Het Centraal Station kan in slechts 5 minuten worden bereikt en vanaf hier vertrekken treinen, trams, metro's en bussen in alle richtingen.

Woonschip LIBERTY heeft een historisch bouwjaar maar is inmiddels getransformeerd tot een eenvoudige woning met diverse mogelijkheden. De handige klusser onder ons zal zeker potentie zien. Het woonschip is reeds voorzien van 2x een entree en 2 badkamers, waarbij een studerende zoon of dochter haar eigen ruimte en toegang heeft.

Het schip is ongeveer 5 jaar geleden op de werf geweest voor onderhoud aan het onderwaterschip. Uiteraard is een eventuele eigen keuring toegestaan.

Mocht u vervanging overwegen: er mag op deze locatie een woonschip worden afgemeerd van
± 22 x 5 meter. Dat levert dus een prettig aantal vierkante meters woongenot op en dat op een superlocatie!. Uiteraard zelf toetsen bij de betreffende instanties.

Steekt u de handen uit de mouwen om de LIBERTY weer te laten schitteren of kiest u voor een vervanging? De liefhebber weet: dit is een unieke plek ……aarzel niet te lang en bel ons snel voor een afspraak!


Indeling:
Stuurhut: ± 2,25 x 1,90 m.; woonkamer: ± 3,18 x 3 m. met slaapruimte onder stuurhut ± 3 x 2 m. en 1 meter hoog; toilet/douche: ± 2 x 2 m.; eenvoudige keuken: ± 2,75 x 3 m. met opstelling Daf motor.
Twee units mogelijk met 2 x entree.
Voorschip: woonkamer (niet betimmerd en met glazen dak: ± 4,60 x 3 m.; toilet: ± 1,10 x 1 m. (niet op riool); douche: ± 1,10 x 1 m.; entree/keuken: ± 3 x 1,90 m. met eenvoudig keukenblok en slaapruimte onder voordek ± 3 x 3 m. en ± 1 meter hoog.

Bijzonderheden:
Naam: LIBERTY
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 19 x 3.20 meter (opbouw)
Liggeld: ± 1.120,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-tv, riool en telefoon.
Bouwer: Gebouw te Veendam

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²
Bruto inhoud
99 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
toilet, douche
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, open ligging, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Prins Hendrikkade 510 K Amsterdam, Noord Holland

naar Prins Hendrikkade 510 K Amsterdam, Noord Holland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand