Vorige | Volgende

Durgerdammerdijk 1011 C Amsterdam

Vraagprijs € 300.000 v.o.n.

LIGPLAATS

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

In meerdere opzichten een BUITENKANS!!! Wij bieden een ligplaats aan voor een woonboot of buitencategorie woonschip. Dus dit is uw kans om met uw eigen woonboot uniek te gaan wonen aan de Durgerdammerdijk! En de locatie is eveneens bijzonder! Een ware kans voor liefhebbers van water en landelijk leven vlakbij het levendige Amsterdam. Aan de ene kant van de dijk de lintbebouwing die zich kenmerkt...

Kenmerken

Soort woning
Ligplaats
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In meerdere opzichten een BUITENKANS!!! Wij bieden een ligplaats aan voor een woonboot of buitencategorie woonschip. Dus dit is uw kans om met uw eigen woonboot uniek te gaan wonen aan de Durgerdammerdijk! En de locatie is eveneens bijzonder! Een ware kans voor liefhebbers van water en landelijk leven vlakbij het levendige Amsterdam.
Aan de ene kant van de dijk de lintbebouwing die zich kenmerkt met sfeervolle, karakteristieke huizen en aan de andere zijde van de dijk het water van het Buiten-IJ.

Een fantastische kans voor liefhebbers van water en het landelijke leven, vlakbij het levendige Amsterdam. Daarnaast in de directe omgeving het Waterland gebied voor heerlijke fiets- en wandelroutes.
Per auto is de A10 snel te bereiken en de biologische supermarkt Landmarkt is onder handbereik! Het Buikslotermeerplein, winkelcentrum ‘Boven IJ’ voorziet verder in alle benodigde winkels en voorzieningen.

Op deze ligplaats mag een woonboot of buitencategorie woonschip (onder buitencategorie wordt hier verstaan bijzondere schepen zoals slepers, kotters e.d.) worden afgemeerd, in ieder geval een stalen casco, met een maximale afmeting van 35 x 6 x 3 (l x b x h) meter. Waarbij over ten hoogste 20% van de lengte ook 4,50 meter hoog mag. Dit naar de beleidsregels van het vigerende bestemmingsplan ‘Landelijk Noord’.
Uiteraard is er uiteindelijk middels (conceptaanvraag) bij de gemeente waarbij ook welstand een onderdeel is, definitief duidelijkheid te verkrijgen over het af te meren woonschip/woonboot.

Heeft u interesse om hier met uw eigen woonschip te liggen? Benader ons voor meer informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte

Foto's

Kaart Durgerdammerdijk 1011 C Amsterdam

naar Durgerdammerdijk 1011 C Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand