Vorige | Volgende

Da Costakade 333 Amsterdam

Vraagprijs € 479.000 v.o.n.

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Ruime en degelijke woonark op zeer geliefde locatie in Amsterdam! De Da Costabuurt is niet voor niets zo populair. De buurt is omgeven door andere geliefde stadsdelen; we steken de brug over en lopen door de Jordaan via één van de beroemde Negen straatjes de grachtengordel binnen. Richten we onze blik de andere kant op, dan treffen we daar de gezellige buurt De Baarsjes. Ook het Leidseplein bevindt...

Kenmerken

Soort woning
Woonark
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1978
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

Ruime en degelijke woonark op zeer geliefde locatie in Amsterdam!

De Da Costabuurt is niet voor niets zo populair. De buurt is omgeven door andere geliefde stadsdelen; we steken de brug over en lopen door de Jordaan via één van de beroemde Negen straatjes de grachtengordel binnen. Richten we onze blik de andere kant op, dan treffen we daar de gezellige buurt De Baarsjes. Ook het Leidseplein bevindt zich op loopafstand dus u begrijpt dat dit dynamisch stukje Amsterdam alles te bieden heeft wat u zich maar kan wensen.

De ruime woonark die wij op deze locatie mogen aanbieden beschikt over 3 slaapkamers. De woonkamer heeft flinke raampartijen aan de waterkant, dus veel lichtinval en een altijd wisselend uitzicht! Het fraaie balkenplafond, de houten vloer en de robuuste houtkachel geven een warme uitstraling. De gezellige semi open keuken biedt een leuke doorkijk naar de woonkamer.
De badkamer is strak wit betegeld en de vloer is origineel granito!
Woonark KOETIE is ruim, degelijk gebouwd en courant ingedeeld.
In combinatie met deze aantrekkelijke ligplaats een onweerstaanbaar plaatje!
Bent u de perfecte match voor KOETIE en klaar voor dit nieuwe avontuur? Bel ons dan snel om kennis te maken!

N.B.
Momenteel is de woonark in gebruik op basis van 3 onzelfstandige woonruimten en gemeenschappelijke verblijfsruimte. Hier is een omzettings-vergunning voor afgegeven door de gemeente Amsterdam. Deze constructie is niet financierbaar. De omzettings-vergunning kan eenvoudig teniet worden gedaan waardoor er weer sprake zou zijn van één zelfstandige woonruimte hetgeen wel financierbaar is.

Indeling:
Woonkamer: ± 5 x 5,50 m. met houtkachel en parketvloer; verhoogde, open keuken: ± 5 x 2,60 m.; ruime hal/entree: ± 4 x 1,80 m.; verhoogde badkamer met douche en toilet: ± 1,90 x 3,10 m.; slaapkamer: ± 2,50 x 3,10 m. met direct toegang tot badkamer; slaapkamer: ± 2,75 x 2,45 m.; slaapkamer: ± 3,30 x 2,45 m.

Woonbootkenmerken:
Naam: KOETIE
Casco: Beton
Opbouw: Hout
Afmetingen: ± 16,50 x 5,25 meter
Liggeld: ± € 1.368,50 per jaar (2021)
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
Bouwer: De Blauwe Wimpel te Diemen

De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonark
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
81 m²
Bruto inhoud
206 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Da Costakade 333 Amsterdam

naar Da Costakade 333 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand