Vorige | Volgende

Da Costakade 330 Amsterdam, Noord Holland

Vraagprijs € 189.000 v.o.n.

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Unieke gelegenheid voor uw eigen "Tiny House" op het water! Alhoewel de oorsprong van "The Tiny House Movement" aanvankelijk was gericht op kostenbesparing is het nu voornamelijk de duurzame woon- en levensstijl die deze vorm van wonen zo immens populair heeft gemaakt. Voor velen een welbewuste keuze, voor anderen een fantastisch alternatief als er een beperking geldt op het aantal vierkante meters...

Kenmerken

Soort woning
Ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2021

Omschrijving

Unieke gelegenheid voor uw eigen "Tiny House" op het water!

Alhoewel de oorsprong van "The Tiny House Movement" aanvankelijk was gericht op kostenbesparing is het nu voornamelijk de duurzame woon- en levensstijl die deze vorm van wonen zo immens populair heeft gemaakt.
Voor velen een welbewuste keuze, voor anderen een fantastisch alternatief als er een beperking geldt op het aantal vierkante meters dat ter beschikking staat.
En nu is er een mogelijkheid om uw eigen Tiny House op het water te creëren! En dat ook nog eens op een superlocatie want dat mogen we de Da Costakade wel noemen! Het bruisende hart van Oud-West vanwaar u lopend via de Kinkerstraat door de Jordaan zo in de Grachtengordel belandt, via de beroemde Negen Straatjes! En als we onze blik de andere kant op richten, liggen op loopafstand de Ten Katemarkt en de Foodhallen. Dit klinkt ons als muziek in de oren!
Terugkomend op de ligplaats: op dit heerlijke plekje mag een woonark liggen van ± 8,70 x 3,50 x 2,50 meter hoog, conform het ter plaatse geldende beleid.
De Tiny House liefhebber zal nu al gaan inrichten. Er zijn immers zoveel ruimtebesparende mogelijkheden, ideeën en creatieve oplossingen!.
Ook niet onbelangrijk: er ligt reeds een prachtig en strak vormgegeven nieuwbouwplan dat is goedgekeurd door de betreffende instanties. Nu nog uw eigen efficiënte en slimme indeling vormgeven en u heeft een pareltje in de Da Costagracht…..klein maar heel, heel erg fijn!

Via www.betonnenbak.nl is de bouw van een betonnen casco "wind- en waterdicht" mogelijk vanaf € 30.000,-.
Gezien het specifieke ontwerp zal de afbouw in wind en waterdicht conditie, inclusief het casco komen op
± € 40/50.000,- (schatting).
Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerp creëren er moet dan ook een omgevingsvergunning worden aangevraagd

U kunt ook op zoek gaan naar een bestaande ark die op deze ligplaats afgemeerd kan/mag worden. Houdt u daarbij wel rekening met de regelgeving ter plaatse.
Belt u ons gerust voor meer informatie en laat u inspireren….

Bijzonderheden:
Casco: Beton
Opbouw: Red Cedar
Afmetingen: ± 8,70 x 3,50 meter
Liggeld: ± € 335,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-tv, telefoon en riool
Hoogte: ± 2,50 meter

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte

Foto's

Kaart Da Costakade 330 Amsterdam, Noord Holland

naar Da Costakade 330 Amsterdam, Noord Holland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand