Vorige | Volgende

Binnenkant 23 K Amsterdam

Vraagprijs € 329.000 v.o.n.

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Unieke mogelijkheid op een fantastische locatie in de binnenstad van Amsterdam!! Op een fantastische locatie in de binnenstad, op slechts enkele minuten van het CS bieden wij deze unieke mogelijkheid aan. Wonen op het water op een toplocatie, met in de buurt het Waterlooplein, Rembrandtplein, de Stopera, Bimhuis, Nemo en het Scheepvaartmuseum. Nagenoeg alle openbaar vervoervoorzieningen zijn op...

Kenmerken

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1898
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum

Omschrijving

Unieke mogelijkheid op een fantastische locatie in de binnenstad van Amsterdam!!

Op een fantastische locatie in de binnenstad, op slechts enkele minuten van het CS bieden wij deze unieke mogelijkheid aan. Wonen op het water op een toplocatie, met in de buurt het Waterlooplein, Rembrandtplein, de Stopera, Bimhuis, Nemo en het Scheepvaartmuseum. Nagenoeg alle openbaar vervoervoorzieningen zijn op loopafstand en met de auto ben je zo de stad uit via de IJ- of de Piet Heintunnel en is de ring A-10 dus goed bereikbaar.
Voor de boodschappen kun je terecht op de Jodenbreestraat en de Nieuwmarkt met winkels, marktkramen en op zaterdag de biologische boerenmarkt. Verder in de omgeving vele goede restaurants en gezellige cafés. Toch is de locatie van de ligging van het woonschip rustig te noemen terwijl het 'bruisende' Amsterdam letterlijk om de hoek ligt.

Het woonschip ligt als tweede schip in een rij van vier schepen en heeft helaas geen potentie meer. Dit biedt u dan ook de unieke mogelijkheid om binnen de Amsterdamse bootrichtlijnen 2014 uw eigen droomplek op het water te creëren. Een nieuw te bouwen woonschip of een vervangende woonschip dient aan geldende eisen en regels te voldoen. Een maximale lengte van 25 meter en een breedte van 4.77 meter past binnen de regels qua vervanging. Uiteraard dient u zelf navraag/toetsing bij de betreffende instanties te doen.

Mocht u deze unieke kans willen aangrijpen? De locatie kan vrijblijvend bezocht worden maar de mogelijkheden voor vervanging bespreken we uiteraard graag met u!.

Bijzonderheden huidig schip:
Naam: ANNA JACOBA
Casco: IJzer
Opbouw: IJzer
Afmetingen: ± 23.69 x 4.77 meter.
Liggeld: € 1.210,- (2020) per jaar.

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²
Bruto inhoud
150 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen

Foto's

Kaart Binnenkant 23 K Amsterdam

naar Binnenkant 23 K Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand