Vorige | Volgende

Bickersgracht 281 Amsterdam, Noord Holland

Vraagprijs € 489.000 v.o.n.

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Een bijzonder unieke plek in het scheepse hart van Amsterdam in combinatie met een authentieke kotter! Wij nemen u even mee naar dit verborgen juweel dat verscholen ligt tussen het Bickers- en Prinseneiland. Deze populaire eilanden met het bruisende verleden van scheepswerven en pakhuizen vormen een wereld op zich. Op loopafstand van de populaire Jordaan en toch de rust als in een dorpje. Inmiddels...

Kenmerken

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1913
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Een bijzonder unieke plek in het scheepse hart van Amsterdam in combinatie met een authentieke kotter!

Wij nemen u even mee naar dit verborgen juweel dat verscholen ligt tussen het Bickers- en Prinseneiland.
Deze populaire eilanden met het bruisende verleden van scheepswerven en pakhuizen vormen een wereld op zich. Op loopafstand van de populaire Jordaan en toch de rust als in een dorpje. Inmiddels zijn de pakhuizen getransformeerd naar fraaie woningen en is hier een mix van wonen en werken ontstaan.
En op de hoek van het Bickerseiland, aan het einde van de gelijknamige gracht, ligt een leuke kotter aan een bijzondere tuin…..een Zen tuin die gedeeld wordt met de naaste buren, overdag toegankelijk voor liefhebbers van de ultieme rust en/of een frisse duik, en 's avonds rond 21.00 uur afgesloten wordt door de gemeente.
De tuin wordt liefdevol door de buurtgenoten onderhouden en biedt naast de ultieme zen-rust ook een heerlijk plek om te spelen voor kinderen. Aan deze tuin liggen twee woonboten en ieder daarvan is in het bezit van de sleutel van de tuin…….een ongekende luxe in de historische binnenstad van Amsterdam!
Woonschip LEFTY is een kleurrijke toevoeging aan dit verborgen juweel. Een degelijke kotter met veel scheepse details (prachtige messing scheepsramen!!) die zorgen voor een warme en knusse uitstraling. LEFTY beschikt nu over één slaapkamer maar er kan middels een flinke verbouwing een tweede slaapkamer gecreëerd worden in de huidige, nu nog in bedrijf zijnde en ruime, machinekamer.
Op het teak dek is veel buitenruimte voor heerlijke sits waar u van het spectaculaire uitzicht kunt genieten. Op het achterdek is het 's avonds genieten van de dalende avondzon.
In 2018 is zij gekeurd op de werf en weer spic & span te water gelaten. Uiteraard mag u haar opnieuw bij aankoop laten keuren.
Wij nodigen u uit voor uw eigen zen-moment in dit verscholen paradijsje aan ruim water met prachtig uitzicht aan de Bickersgracht in combinatie met een bezoek aan LEFTY die uitnodigend ligt te wachten op een nieuwe zorgzame eigenaar om samen ontspannen de toekomst in te gaan.

Indeling:

Woonkamer: ± 5 x 3 m. (incl. ruimte onder gangboord:± 4.50 x 1.40 m. hoog); slaapkamer voorschip: ± 2.80 x 3.40 m. (± 1.70 hoog); toilet: ± 1.20 x 1.20 m.; badkamer en douche: ± 2 x 1.50 m.; stuurhut/keuken/entree: ± 3.50 x 2.40 m. massief polynesis hardhout, niet geïsoleerd, prachtig messing scheepsramen; machinekamer onder stuurhut: ± 4.20 x 3.60 m., stahoogte ± 1.80 m. en deels ± 2.30 m.).

Bijzonderheden:
Naam: LEFTY
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 18 x 4,70 meter
Liggeld: ± € 1.040,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool. Gas is mogelijk.
Bouwer: Scheepswerf Vooruit / verbouwd in Denemarken

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²
Bruto inhoud
115 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Bickersgracht 281 Amsterdam, Noord Holland

naar Bickersgracht 281 Amsterdam, Noord Holland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand