Vorige | Volgende

Oosterdok 39 Amsterdam

Vraagprijs € 359.000 v.o.n.

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Scheepser en Amsterdamser kan het niet worden….op deze prachtige plek in deze inspirerende omgeving bevindt u zich tussen 's Lands Zeemagazijn, de replica van de Oost-Indiëvaarder "Amsterdam", de Schreierstoren, de St. Nicolaasbasiliek. Stuk voor stuk symbolen voor Amsterdams glorierijke nautisch verleden. Een plek waar ons scheepshart sneller gaat kloppen! Maar ook een plek waar de vooruitgang...

Kenmerken

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1923
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, vrij uitzicht

Omschrijving

Scheepser en Amsterdamser kan het niet worden….op deze prachtige plek in deze inspirerende omgeving bevindt u zich tussen 's Lands Zeemagazijn, de replica van de Oost-Indiëvaarder "Amsterdam", de Schreierstoren, de St. Nicolaasbasiliek. Stuk voor stuk symbolen voor Amsterdams glorierijke nautisch verleden. Een plek waar ons scheepshart sneller gaat kloppen!
Maar ook een plek waar de vooruitgang niet heeft stilgestaan. Zo kijken we nu ook uit op science center NEMO en ligt het architectonische hoogstandje genaamd Eye Filmmuseum op vaarafstand met het pontje aan de overzijde van het IJ.
Natuurlijk kunnen we de historisch oude binnenstad niet ongenoemd laten en de aangenaam kleine afstand tot het Centraal Station…..
Op deze geweldige locatie mogen wij een woonschip aanbieden waarin vele originele scheepsdetails bewaard zijn gebleven. De echte liefhebber zal dit op waarde kunnen schatten alhoewel een strakke make-over ook tot de mogelijkheden behoort natuurlijk. Wat blijft is het fantastische uitzicht op NEMO van uit de stuurhut!
Woonschip VIOS heeft een ruime lichte woonkamer met houtkachel en open keuken. In het achteronder bevindt een slaapkamer en in het vooronder is een ruime berging aanwezig.
Het onderwaterschip is in oktober 2018 gekeurd op de werf.
U bent enthousiast? Bel ons dan snel voor een afspraak!

Indeling:
Entree via stuurhut: ± 1,73 x 2,70 m.; achteronder (iets rondlopend): ± 2,90 x 2,30 m (hoogte ± 1,67) met tweepersoonsbed op te klappen tot bank en ingetimmerd met scheepskastjes en wasbakje; via stuurhut naar machinekamer: ± 2,38 x 2,89 m. met opstelling motor en ksb pomp; via machinekamer naar woongedeelte; tussen "hal" in open verbinding met woonkamer/keuken; hal: ± 2,10 x 0,87 m. (groepenkast) excl. vaste kasten; keuken en woonkamer: ± 9,52 x 2,88 m. (boven gangboord) / 3,88 ( onder gangboord) excl. ruime opslag met 2 x olietanks (± 0,92 x 2,88 m); badkamer/toilet: ± 2,04 x 1,97 m. met aansluiting wasmachine, toilet met pomp en wasbakje; via vooronder opslag ± 3 x 2,25 m. (rondlopend).


Bijzonderheden:
Naam: VIOS
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 22 x 4.10 (casco)
Liggeld: € 604,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon en riool. Gas middels flessengas.
Bouwer: Gebouwd te Enkhuizen.

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²
Bruto inhoud
93 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Oosterdok 39 Amsterdam

naar Oosterdok 39 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand