Vorige | Volgende

Wilhelminakade 1025 GRONINGEN

Vraagprijs € 75.000 v.o.n.

ZONDER LIGPLAATS

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Mooi woonschip te koop zonder ligplaats! Deze fraai gerenoveerde Hasselteraak zoekt een nieuwe ligplaats! Het woonschip is in 1910 gebouwd maar de afgelopen jaren is er flink verbouwd/gerenoveerd. In 2010 is een deel van het schip helemaal gestript en opnieuw opgebouwd zoals de badkamer en slaapkamer. In de woonkamer is de vloer toen vernieuwd en zijn er radiatoren, mooi in de wand, geplaatst. De...

Kenmerken

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Mooi woonschip te koop zonder ligplaats!

Deze fraai gerenoveerde Hasselteraak zoekt een nieuwe ligplaats! Het woonschip is in 1910 gebouwd maar de afgelopen jaren is er flink verbouwd/gerenoveerd. In 2010 is een deel van het schip helemaal gestript en opnieuw opgebouwd zoals de badkamer en slaapkamer. In de woonkamer is de vloer toen vernieuwd en zijn er radiatoren, mooi in de wand, geplaatst. De betimmering van de slaapkamer in de verbouwde roef is in 2013 geheel vernieuwd.
De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote dakramen. De open keuken is in hoek opstelling met een fijn fornuis met oven en aanrechtblad van natuursteen. Het schip is prettig en efficiënt ingedeeld. Zo is er ook voldoende aandacht aan bergruimte besteed. Er is een aparte afsluitbare ruimte voor de wasmachine en droger in de moderne badkamer en in de gang is over de hele lengte kastruimte in de wand. Ook het gangboord in de woonkamer is tot bergruimte gemaakt. Kortom een frisse, lichte en moderne woonbeleving op een woonschip met veel authentieke details. Ook aan de buitenzijde op het schip. Zo zijn roer en zwaarden nog aanwezig ook als het woonschip niet varend. De huidige eigenaar is nog voornemens het zeildoek te vervangen door een Bisonyl, hoogglans grijs doek.

Is uw interesse gewekt en past dit schip op uw huidige ligplaats?
De maximale afmetingen van het schip zijn: ± 23,45 x 4,60 meter (exclusief roer en zwaarden). De diepgang is ± 60 cm. De kop van het schip is ± 2,50 meter hoog; de roef ± 2,70 meter hoog (maar kan eventueel aangepast worden).

Graag maken wij een afspraak voor bezichtiging met u!

Indeling:
Woonkamer/keuken: ± 8.20 x 3.30 m. aan 1 zijde ruime kasten onder gangboord, keuken natuursteen aanrecht; slaapkamer achterschip/roef modern betimmerd, vast 2 persoons bed: ± 3.40 x 3.90 m.; gang/entree: ± 12 m²; toilet: ± 1 x 0.85 m.; badkamer: ± 2.15 x 1.65 m. met ruime kast, en met opstelling wasmachine/droger en ruime douche/wastafel; slaapkamer: ± 2.10 x 3 m. met wastafel; vooronder: ± 1.80 x 3.30 m., stahoogte: ± 1.50 m

Bijzonderheden:
Naam: NOOIT VOLMAAKT
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 23,45 x 4,60 meter (excl. roer en zwaarden).
Liggeld: N.v.t.
Nutsvoorzieningen: Alle aansluitingen aanwezig.
Bouwer: Werf te Stadskanaal.
Diepgang: ± 0,60 meter
Hoogte: kop v.h. schip ± 2,50 m. en roef ± 2,70 meter (aanpasbaar).

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden