Vorige | Volgende
Verkocht

Vinkenslag 14 DE HOEF

Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Opnieuw een watervilla aan de Vinkenslag in de Hoef (gemeente Ronde Venen) te koop! De Hoef is centraal gelegen in het Groene Hart (in het midden van de driekhoek Amsterdam, Utrecht, Leiden) en wordt doorsneden door het riviertje de Kromme Mijdrecht. Deze schitterend gelegen waterbungalow ligt in eigen perceel grond en water van 1.034 m². Is in split-level gebouwd met 4 kamers laag in de bak, 2...

Kenmerken

Soort woning
Watervilla
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1977
Ligging
Aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen

Omschrijving

Opnieuw een watervilla aan de Vinkenslag in de Hoef (gemeente Ronde Venen) te koop!
De Hoef is centraal gelegen in het Groene Hart (in het midden van de driekhoek Amsterdam, Utrecht, Leiden) en wordt doorsneden door het riviertje de Kromme Mijdrecht.
Deze schitterend gelegen waterbungalow ligt in eigen perceel grond en water van 1.034 m². Is in split-level gebouwd met 4 kamers laag in de bak, 2 grote (36 m2) kamers daarboven, centraal op ingangsniveau grote woon/eetkeuken met hal badkamer, toilet en garderobe op een plavuizen vloer met vloerverwarming. Groot dakterras op het zuiden. Wie van tuinieren houdt kan hier zijn/haar hart ophalen. De grond is zeer vruchtbaar. Het tuinhuisje van 9 m² biedt ruimte voor fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen.
De Vinkenslag is een prettige leefgemeenschap van 25 bungalows met zeer diverse bewoners. Wie rust zoekt en toch in het centrum van het land wil wonen vindt hier de ideale plek. Hoewel er een buurtbusverbinding is met Uithoorn en Breukelen is eigen vervoer wel nodig. Eigen parkeerplaats voor 2 auto's direct bij de woning.

De watervilla zelf is zeer degelijk, in eigen beheer gebouwd (1975-1977) en biedt een 180 m² woonoppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen met 5 kamers, waarvan momenteel 3 slaapkamers, 1 werkplaats (ook als zodanig ingericht) en zeer ruime berging in casco met een stahoogte van ongeveer 1,70 meter (niet meegerekend in het totaal aan woonoppervlakte). De watervilla is geheel 'seventies' gestyled, maar dat zou een koper zo maar kunnen bekoren! En anders is met enige middelen deze ruime woning ook gemakkelijk 'strak' te maken.
Op de ark is een ruim dakterras met een prachtig uitzicht en tevens een ruime berging/bergkast.
De watervilla ligt zeer fraai en rustig aan het einde van het park.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Belt u ons gerust voor een bezichtigingsafspraak!

Indeling:
Boven: Woonkamer: ± 4,70 x 5,80 m. verhoogd, met draaibare haard en vaste kasten; keuken: ± 4,40 x 4 m. (geheel handgemaakt); centrale ruimte/entree: ± 5,50 x 1,80 m. met trap naar dakterras; badkamer: ± 2,40 x 3 m. geheel betegeld en o.a. met bidet, ligbad en douche – separaat toilet: ± 1 x 0,90 m.; slaap-/werkkamer: ± 4,70 x 5,80 m.;
Beneden: Bijkeuken: ± 3,50 x 2,80 m. met cv installatie en werkblad; werkplaats: ± 3,50 x 2,80 m. met werkbanken etc.; slaapkamer: ± 3,60 x 2,85 m. met veel daglicht; slaapkamer: ± 4,70 x 2,80 m. met veel daglicht en incl. vaste kast; 4-tal ruimtes: ± 3,50 x 2,80 m. met stahoogte van circa 1,70 meter en geen daglicht, in gebruik als berging; gang: ± 1 x 4,50 m.

Woonbootkenmerken:
Naam: Ongenoemd
Casco: Beton
Opbouw: Gasbeton / stuc.
Afmetingen: ± 17,30 x 6,30 meter (2 verdiepingen).
Liggeld: N.v.t. eigen grond/water.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: In eigen beheer.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Watervilla
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Kadastrale gegevens

Ligging
Aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden