Vorige | Volgende

Van Diemenkade 32 AMSTERDAM

Vraagprijs € 89.000 v.o.n.

ZONDER LIGPLAATS

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Klipperaak EMANUEL zoekt nieuwe ligplaats. Deze fraaie klipperaak wordt met liefde bewoond door de huidige eigenaar. En dat is goed te zien. De keuken is nieuw geplaatst in 2016 (met degelijke inbouwapparatuur van Bosch en Siemens). De badkamer heeft in datzelfde jaar een aanpassing gehad in de vorm van een ligbad en douche. Verder zit het schip goed in de verf. Voorlopig geen omkijken naar! De...

Kenmerken

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1915

Omschrijving

Klipperaak EMANUEL zoekt nieuwe ligplaats.

Deze fraaie klipperaak wordt met liefde bewoond door de huidige eigenaar. En dat is goed te zien. De keuken is nieuw geplaatst in 2016 (met degelijke inbouwapparatuur van Bosch en Siemens). De badkamer heeft in datzelfde jaar een aanpassing gehad in de vorm van een ligbad en douche. Verder zit het schip goed in de verf. Voorlopig geen omkijken naar! De centrale verwarming is op oliestook. De hardhouten ramen zijn voorzien van isolatieglas en het gehele schip is verder goed geïsoleerd.
De ruime woonkeuken heeft een geschilderde grenen vloer, is lekker licht door de grote ramen en biedt u aangenaam uitzicht naar buiten. In de rest van het schip ligt een fraaie hardhouten vloer.
De totale lengte van het schip is ± 25,80 x 5,05 meter. Een diepgang van ± 60 cm. En het hoogste punt meet ± 3,66 (vanaf de waterlijn). De opbouw met grote ramen heeft een hoogte van ± 3,05 meter.
Het onderwaterschip is in maart 2016 gekeurd en daar waar nodig gerepareerd. Uiteraard staat het u vrij om een keuring van het onderwaterschip te laten doen. Maar de verzekering geeft aan dat herkeuring nodig is in 2021.
Bezit u een ligplaats voor dit fraai gelijnde schip? Bel ons dan snel voor een afspraak.

Indeling:
Woonkeuken: ± 7,20 x 3,55 m. met grenen vloer; stuurhut/entree: ± 2,10 x 2,60 m. bestaande uit staal en geïsoleerd; achteronder: ± 2,70 x 4 m. met beperkte stahoogte, niet geïsoleerd en met opstelling wasmachine/droger, olie cv (Elcobrander) en olietank; verlaagde woonkamer: ± 5,30 x 4,30 m. met vaste kast onder gangboord; slaapkamer: ± 2,80 x 3,35 m. met vast bed; badkamer: ± 1,40 x 2,60 m. met bad, douche (in bad) en wastafelmeubel; toilet: ± 0,90 x 0,90 m.; slaapkamer voorschip: ± 3,90 x 4,50 m. met vast bed; veel berging onder keuken incl. watertanks.

Woonbootkenmerken:
Naam: EMANUEL
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 25,80 x 5,05 meter
Liggeld: N.v.t.
Nutsvoorzieningen: Geen gas-/rioolaansluiting.
Bouwer: Bijlholt te Foxholsterbosch.
Diepgang: ± 0,60/0,70 meter
Hoogte: ± 3,66 boven de waterlijn.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden