Vorige | Volgende
Verkocht

Utrechtse Jaagpad 62 A LEIDEN

Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Deze leuke woonboot in Leiden ligt aan het gewilde Utrechtse Jaagpad. Aan de rand van het centrum woont u hier in een sfeervol stukje Leiden in een rustige straat met alleen toegang voor bestemmingsverkeer. De stad Leiden behoeft nauwelijks aanbeveling. Nou vooruit, eentje dan. Eén kenmerk van Leiden valt direct op, waar je ook bent: het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar...

Kenmerken

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Deze leuke woonboot in Leiden ligt aan het gewilde Utrechtse Jaagpad. Aan de rand van het centrum woont u hier in een sfeervol stukje Leiden in een rustige straat met alleen toegang voor bestemmingsverkeer. De stad Leiden behoeft nauwelijks aanbeveling. Nou vooruit, eentje dan.

Eén kenmerk van Leiden valt direct op, waar je ook bent: het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Door de ligging aan de rand van het Hollandse Plassengebied voeren verschillende doorvaarroutes voor plezier- en toervaart door Leiden en de omgeving.

Leiden ligt in de Randstad dichtbij grote steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook ben je zo aan de kust van Noordwijk of Katwijk. De bereikbaarheid is uitstekend; Leiden ligt tussen de A4 en A44 en vanuit alle richtingen stoppen er treinen op station Leiden Centraal.

Behalve de leuke ligging heeft de woonboot een fijn, vrij uitzicht. Zowel in de keuken is er toegang naar een balkon als in de woonkamer. Vanaf het terras aan de woonkamer heeft u geen directe buurboot dus kan er optimaal in privacy genoten worden. 2 slaapkamers, doucheruimte met r.v.s. vloer en een apart toilet maken de indeling van deze woonboot compleet. Beide terrassen hebben een afmeting van ± 1,50 x 5 meter.

Mocht u aan vervanging denken dan mag er zowel een stalen als een betonnen casco afgemeerd worden waarbij de maximale opbouwmaten gelden van 16 x 5 x 3 meter (l x b x h).

Belt u ons snel voor een afspraak?

Indeling:
Keuken: ± 3,60 x 3,20 m. met deur naar balkon; douche met r.v.s. vloer en trespa wanden ± 2,30 x 1,10 m.; toilet: ± 1,15 x 0,80 m.; hal/entree: ± 5 x 1,15 m.; slaapkamer: ± 3,60 x 2,35 m.; slaapkamer: ± 3,65 x 2,30 m.; woonkamer: ± 4,85 x 3,65 m. met deur naar terras.

Woonbootkenmerken:
Naam: Ongenoemd
Casco: Staal
Opbouw: Rabat
Afmetingen: ± 12 x 5 meter (opbouw excl. 2 x terras).
Liggeld: ± 750,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Onbekend


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, in woonwijk, vrij uitzicht

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Utrechtse Jaagpad 62 A LEIDEN

naar Utrechtse Jaagpad 62 A LEIDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand