Vorige | Volgende
Verkocht

Prins Hendrikkade 531 AMSTERDAM

Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

In het hart van het bruisend centrum van Amsterdam mogen wij een ruim woonschip aanbieden met authentieke details. Woonschip MORGENSTER heeft een historisch bouwjaar maar is inmiddels getransformeerd tot een comfortabele woning met twee slaapvertrekken. In 2005 is het grotendeels ingetimmerd en verbouwd waarbij veel vaste kasten zijn gecreëerd. Als eerste schip aan de kade beschikt het over...

Kenmerken

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1906
Ligging
Aan vaarwater, beschutte ligging, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

In het hart van het bruisend centrum van Amsterdam mogen wij een ruim woonschip aanbieden met authentieke details.
Woonschip MORGENSTER heeft een historisch bouwjaar maar is inmiddels getransformeerd tot een comfortabele woning met twee slaapvertrekken. In 2005 is het grotendeels ingetimmerd en verbouwd waarbij veel vaste kasten zijn gecreëerd.
Als eerste schip aan de kade beschikt het over walgebruik met een leuke zit waar u niet snel uitgekeken zal raken op de dynamische omgeving.
Het nautisch centrum van de stad met een rijke historie en met Centraal Station en Nemo op loopafstand. En ook de Nieuwmarkt en Lastage buurt met De Waag en de Montelbaanstoren vindt u in de directe omgeving.
De liefhebber weet: dit is een unieke plek in combinatie met een ruim woonschip……aarzel niet te lang en bel ons snel voor een afspraak!

N.B.
Ondanks het feit dat we zo zorgvuldig mogelijk de vertrekken meten, betreft het hier een woonschip met rondingen en kunnen de genoemde aantal m² in werkelijkheid afwijken.

Indeling:
Woonkamer: ± 7 x 4.15 m; keuken open en verhoogd: ± 3.80 x 2.10 m.; doorloop/gang: ± 3.32 x 1 m. ; slaapkamer achterschip: ± 2.75 x 5.35 m., boven bed, geen stahoogte (± 1.80 x 3.50 m.); stuurhut: ± 2.06 x 2 m.; badkamer / toilet: ± 7 m2 met verhoogde vloer, douchecabine en bad; doorloop voorschip (incl. opstelling olieketel): ± 1.30 x 2.20 m.; slaapkamer voorschip: ± 3.5 x 4 m. deels stahoogte (± 1.80/1.60 m.).

Woonbootkenmerken:
Naam: MORGENSTER
Casco: Staal
Opbouw: Hout/staal
Afmetingen: ± 24.80 x 4.86 meter
Liggeld: € 941,- per jaar (2016)
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Onbekend
Bouwjaar: 1906

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonschip
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Ligging
Aan vaarwater, beschutte ligging, in centrum, in woonwijk

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden