Vorige | Volgende
Verkocht

Prins Hendrikkade 511 H AMSTERDAM

Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

In de fraaie binnenstad van Amsterdam geniet de Prins Hendrikkade een bijzondere status…..ooit was hier de noordelijke begrenzing van de stad en het middelpunt van ons nautisch verleden met 's Lands Zeemagazijn en natuurlijk het woonhuis van Admiraal Michiel de Ruyter. Na de bouw van het Centraal Station ging de ontwikkeling verder en verrees in rap tempo het beroemde Victoriahotel en de Basiliek...

Kenmerken

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1910
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, vrij uitzicht

Omschrijving

In de fraaie binnenstad van Amsterdam geniet de Prins Hendrikkade een bijzondere status…..ooit was hier de noordelijke begrenzing van de stad en het middelpunt van ons nautisch verleden met 's Lands Zeemagazijn en natuurlijk het woonhuis van Admiraal Michiel de Ruyter.
Na de bouw van het Centraal Station ging de ontwikkeling verder en verrees in rap tempo het beroemde Victoriahotel en de Basiliek van heilige Nicolaas. Beeldbepalende iconen aan deze fraaie kade waar de stad voortdurend in beweging is. Ook nu, anno 2018 zet de ontwikkeling zich voort.
Met de aanleg van de Entree wordt dit het visitekaartje van de stad.
En hier, in deze historische en nautische omgeving, in het hart van de stad, is een woonboot beschikbaar gekomen met een fraaie ligging aan de eerste pier. Uitzicht, vaarwater, directe verbinding met het IJ, de binnenstad en het Centraal Station binnen handbereik.
De woonboot is efficiënt ingedeeld en beschikt over 2 slaapkamers. De badkamer is in 2015 vernieuwd evenals de grote slaapkamer. Door de gehele woonboot is een robuuste houten vloer aanwezig. Het onderwaterschip is in 2003 voor ± 90% gedubbeld en het vlak voor ± 70% geconserveerd. In maart 2018 staat de periodieke cascokeuring op de werf gepland waarbij gecontroleerd wordt of het casco nog aan de huidige verzekeringsacceptatienormen voldoet.
De open kuip naast de entree is voorzien van een leuke rondzit waar u waarlijk kunt genieten van de bruisende omgeving terwijl het zeemanshart sneller zal gaan kloppen……
Woonboot V.S.O.B NIEUWRORA is klein maar fijn en biedt een prima leefruimte maar mocht u toch behoefte hebben aan extra vierkante meters leefruimte: hier mag een woonschip of woonvaartuig afgemeerd worden van ± 22 x 5 meter. Dit opent vele perspectieven! Kom snel kijken en laat de mogelijkheden op u inwerken. Wij staan klaar om u te ontvangen!

Indeling:
Woonkamer/keuken: ± 7.10 x 3.05 m.; toilet: ± 1.20 x 0.90 m.; slaapkamer: ± 2.15 x 1.70 m.: demontabel; slaapkamer: ± 2.65 x 3.10 m met vaste kasten; badkamer: ± 1.85 x 2.36 m. met opstelling wasmachine, droger, douche en wastafel.

Bijzonderheden:
Naam: V.S.O.B. NIEUWRORA
Casco: Staal
Opbouw: Rabat
Totale afmetingen: ± 19,60 x 3,55 meter
Liggeld: ± € 465,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool


Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
48 m²
Bruto inhoud
100 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Prins Hendrikkade 511 H AMSTERDAM

naar Prins Hendrikkade 511 H AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand