Vorige | Volgende

Lijnbaansgracht 335 K AMSTERDAM

Vraagprijs € 449.000 v.o.n.

IN PRIJS VERLAAGD

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

In één van de meest geliefde grachten in het centrum van Amsterdam bieden wij een goed verzorgde woonboot aan. Gelegen in de Lijnbaansgracht met een super fraaie, zonnige ligging heeft u alles van het centrum onder handbereik.Toch is deze ligging relatief rustig met breed water, terwijl het gezellige Amstelveld en de Utrechtsestraat in luttele minuten te lopen zijn. De boot (type Hagenaar) is in de...

Kenmerken

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1924
Ligging
Beschutte ligging, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

In één van de meest geliefde grachten in het centrum van Amsterdam bieden wij een goed verzorgde woonboot aan. Gelegen in de Lijnbaansgracht met een super fraaie, zonnige ligging heeft u alles van het centrum onder handbereik.Toch is deze ligging relatief rustig met breed water, terwijl het gezellige Amstelveld en de Utrechtsestraat in luttele minuten te lopen zijn.
De boot (type Hagenaar) is in de periode 2015-2016 geheel nieuw ingetimmerd voorafgegaan door geheel gestraalde binnenzijde en geconserveerd vlak. Ook aan de isolatie is aandacht besteed (geheel PU-schuim) en de buitenzijde is goed in de verf gezet.
De boot heeft momenteel een gastenverblijf met eigen entree via voordek; maar deze ruimte kan eenvoudig bij het totaal getrokken worden (deurkozijn nog aanwezig). Zodat u over een kleine 80 m² leefoppervlakte beschikt! De boot is voorzien van vloerverwarming, Remeha cv ketel (2015) en een Homa rioolpomp.
De moderne keuken en badkamer(s) staan in mooi contrast met de scheepse details aan de binnenzijde van de boot, die op sommige plekken bewust zichtbaar gelaten zijn.
Mogen wij u deze woonboot binnenkort laten zien? Graag maken wij een afspraak met u!

Indeling:
Stuurhut/entree: ± 2,30 x 2 m. met trap naar beneden; woonkamer/keuken: ± 11 x 3,80 m. (+ 3m²) met lounge/slaapplek onder stuurhut ± 2,40 x 3,90 m (hoogte ± 1,50 meter) - keukenblok deels onder gangboord; badkamer: ± 1,45 x 2,30 m. met douche/toilet en betegeld; technische ruimte: ± 3 x 0,90 m.
Gastenverblijf: eigen entree via voordek: woonkamer en keuken: ± 4 x 3,70 m. en slaapkamer onder voordek: ± 2,70 x 3,85 m. (± 1.60); badkamer/douche: ± 2,20 x 1,15 m. incl toilet.

Bijzonderheden:
Naam: VROUWE ELIZABETH
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 24 x 4,20 meter.
Liggeld: ± € 675,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Onbekend

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²
Bruto inhoud
160 m³
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Perceel
1000
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Gebruik en bewoning
Ligging
Beschutte ligging, in centrum, in woonwijk

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Lijnbaansgracht 335 K AMSTERDAM

naar Lijnbaansgracht 335 K AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand