Vorige | Volgende

Jacob van Lennepkade 602 AMSTERDAM

Vraagprijs € 379.000 v.o.n.

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

In de Jacob van Lennepkade in een zeer populair stukje Oud-West bieden wij deze woonboot te koop aan! Op loopafstand van het Vondelpark, de Overtoom, Jan Pieter Heijestraat en Kinkerstraat. Kortom de omgeving staat garant voor een grote diversiteit aan winkels, café's, restaurants, theaters, bioscopen en de Hallen en de Ten Katemarkt. Zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel eigen...

Kenmerken

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1929
Ligging
Aan vaarwater, in woonwijk

Omschrijving

In de Jacob van Lennepkade in een zeer populair stukje Oud-West bieden wij deze woonboot te koop aan! Op loopafstand van het Vondelpark, de Overtoom, Jan Pieter Heijestraat en Kinkerstraat. Kortom de omgeving staat garant voor een grote diversiteit aan winkels, café's, restaurants, theaters, bioscopen en de Hallen en de Ten Katemarkt. Zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Iets voor u deze leuke woonboot met 2 slaapkamers? De entree is via de stuurhut (2 deuren) waar direct de keuken is. Met rondom ramen is het hier fijn tafelen met uitzicht op het watergebeuren. De woonkamer is in 2015 geheel nieuw ingetimmerd en ook hier rondom ramen voor prettig veel lichtinval. Eén slaapkamer met een knus, vast bed en vaste kasten (wasmachine/droger aansluiting). De andere, grotere slaapkamer is in 2014 nieuw ingetimmerd en heeft een ruim bergmeubel met wastafel. Aparte, geheel betegelde douche-/toiletruimte grenzend aan het woongedeelte.
Veel bergruimte onder stuurhut en onder achterdek (geen stahoogte).
Het onderwaterschip is gekeurd in 2014 en voldoet aan de verzekeringsnormen tot november 2020. Uiteraard is het toegestaan om het onderwaterschip te laten keuren als onderdeel van het aankoopproces.
Geniet u deze nazomer nog op het ruime buitendek van uw glaasje? Bel ons dan snel voor een afspraak.

Indeling:
Stuurhut/keuken: ± 5 x 3.80 m., 2 x entree, rondom ramen; woonkamer: ± 8.40 x 3.70 m. incl douche/toilet: ± 1.90 x 1.40 m. geheel betegeld; slaapkamer achterschip: tevens doorloop: ± 2.5 x 3.70 m. met vast bed en opstelling wasmachine/droger en vaste kasten; slaapkamer achterschip (groot), nieuw ingetimmerd in 2014: ± 2.45 x 3.60 m. met deur naar achterdek. Opslag onder stuurhut: ± 2.5 x 4.5 x 1.30 m met opstelling ksb pomp.

Woonbootkenmerken:
Naam: CHANTAL
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: Opbouw: ± 19 x 4 meter.
Liggeld: ± € 900,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Werf te Nieuwendam.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Ligging
Aan vaarwater, in woonwijk

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Jacob van Lennepkade 602 AMSTERDAM

naar Jacob van Lennepkade 602 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand