Vorige | Volgende
Verkocht

Jaagpad 51 HAARLEM

ZONDER LIGPLAATS, Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Bijzonder goed onderhouden woonschip (motortjalk) te koop zonder ligplaats. Dit goed onderhouden schip "de Hoop" is gebouwd in 1915 te Kootstertille (Friesland). Door de eigenaars altijd met liefde onderhouden en dat is zichtbaar! Zeer recent (augustus 2017) is het onderwaterschip gekeurd; uiteraard is een rapportage hiervan beschikbaar. De luikenkap is ook recent volledig vervangen en het schip is...

Kenmerken

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1915

Omschrijving

Bijzonder goed onderhouden woonschip (motortjalk) te koop zonder ligplaats.
Dit goed onderhouden schip "de Hoop" is gebouwd in 1915 te Kootstertille (Friesland). Door de eigenaars altijd met liefde onderhouden en dat is zichtbaar! Zeer recent (augustus 2017) is het onderwaterschip gekeurd; uiteraard is een rapportage hiervan beschikbaar. De luikenkap is ook recent volledig vervangen en het schip is onlangs volledig geschilderd.
Binnenkomend in de ruime woonkeuken (roef) valt direct de lichtheid van de ruimtes op. Alles is in een lichte kleur geschilderd met 'mondriaan'achtige accenten. De keuken is voorzien van een (gas) kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en veel bergruimte in de wand. De woonkamer heeft een fijne houtkachel en een lichte laminaatvloer. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren. Echter cv installatie dient nog geplaatst te worden. Door de daklichten, aangebracht in de luikenkap, heeft ook de woonkamer prettig veel daglicht. De badkamer heeft een dubbel wastafelmeubel, toilet, een ligbad en een aparte douche. Daarnaast zijn er twee slaapkamers waarvan er 1 gemakkelijk op te splitsen is in 2 kamers.
Hoewel het op dit moment een niet getuigd schip betreft en als niet varend verkocht wordt, is het schip weer zeilend te maken. De zwaarden, inclusief de lieren en het stuurwerk, zijn in goede staat.

Hier volgen de afmetingen van het schip. Afmetingen casco (excl. roer): ± 23,50 x 4,80 meter. De opbouw meet ± 20 x 4 meter. De diepgang is circa 60 cm; de roef ± 2,50 meter hoog en de kop ± 2,60 meter. Mastvoet en Davit hoger.

Beschikt u over een ligplaats en vindt u dit schip ook zo'n 'plaatje'? Bel ons dan snel voor een bezichtigingsafspraak!

Indeling:
Keuken/eetkamer in roef: ± 3,75 x 3,12 m.; woonkamer: ± 6,25 x 4 m.; gang: ± 6 x 0,70 m.; badkamer: ± 2,50 x 1,80 m.; slaapkamer: ± 4,10 x 2,70 m. (te splitsen); slaapkamer: ± 2,08 x 4,20 m. (deels stahoogte); berging: ± 1,80 x 4 m. (geen stahoogte).

Woonbootkenmerken:
Naam: DE HOOP
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 23,50 x 4,80 meter
Liggeld: N.v.t.
Nutsvoorzieningen: aansluiting voor water en elektra.
Bouwer: werf te Kootstertille.
Diepgang: ± 0,60 meter
Hoogte: kop ± 2,60 m. en roef ± 2,50 meter.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden