Vorige | Volgende
Verkocht

Amsteldijk 712 AMSTERDAM

ZONDER LIGPLAATS, Deze woonboot is verkocht

Neem contact met ons op:

020-4680940
info@woonboot.nl

Omschrijving

Onder architectuur gebouwde woonark zonder ligplaats te koop. De ark heeft een Red Cedar buitenbekleding en de binnenzijde is speels ingedeeld waarbij op sommige plekken handig gebruik gemaakt is van de diepte van het casco, zoals de efficiënte kleedkamer / kastruimte onder het bed in de slaapkamer. Verder kunnen wij over deze ark zeggen dat er niet 'bezuinigd' wordt op daglicht! De grote...

Kenmerken

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Onder architectuur gebouwde woonark zonder ligplaats te koop. De ark heeft een Red Cedar buitenbekleding en de binnenzijde is speels ingedeeld waarbij op sommige plekken handig gebruik gemaakt is van de diepte van het casco, zoals de efficiënte kleedkamer / kastruimte onder het bed in de slaapkamer. Verder kunnen wij over deze ark zeggen dat er niet 'bezuinigd' wordt op daglicht! De grote schuifpuien in de ruime woonkeuken en op de kopse kant bieden behalve veel licht ook direct contact met het water. Over de gehele walzijde is in het plafond een fraaie lichtstrook aangebracht. Dus wel de voordelen van daglicht maar geen inkijk vanaf de straat. De zeer ruime woonkeuken heeft een fraaie designkeuken met betonnen aanrechtblad, kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. Over de gehele lengte van de ark zijn aan de waterzijde convectorputten, dus geen ontsierende radiatoren in beeld. De strakke, mooie hangende houtkachel is bij de koop inbegrepen. De badkamer heeft een verzonken bad met gelegenheid tot douchen, toilet en modern wastafelmeubel met in het plafond een lichtkoepel.
Van de linkerruimte (2e zitgedeelte) naast de keuken kan eventueel gemakkelijk een extra slaapkamer gemaakt worden.
De opbouw is in de periode 2007/2008 geheel verbouwd/gerenoveerd, waaronder de elektra vernieuwd.
De ark is volledig geïsoleerd, isolatieglas in hardhouten ramen/kozijnen, Ksb rioolpomp uit 2016.
De afmetingen op een rijtje:
Maximale afmetingen: ± 16,30 x 4 ,05 meter excl. betonnen rand lange zijden ± 20 cm, kopse zijden 15 + 10 cm. en doorgetrokken dak van ± 1,43 meter (kan gedemonteerd) alsmede aangebouwd terras op kopse zijde rechts van ± 1,63 meter (kan gedemonteerd).
Het betonnen casco meet ± 16,20 x 4 meter; de opbouw ± 16,30 x 4,05 meter. De diepgang ± 0,80 meter en de maximale hoogte boven de waterlijn ± 2,85 meter.
De voordeur zit ongeveer midscheeps.
Graag laten wij u deze leuke ark zien als u over de geschikte ligplaats beschikt!

Indeling:
Woonkamer/keuken: ± 6,85 x 3,65 m. (rechts); hal/entree: ± 1,20 x 2 m. – open met woonkeuken en zitkamer; zitkamer: ± 3,50 x 3,65 m. met grote schuifpui aan waterkant (eenvoudig slaapkamer van te maken); slaapkamer met verhoogd bed – waaronder berging/kleedkamer: ± 3,50 x 2,40 m.; badkamer: ± 2,40 x 1,80 m. met verlaagd bad en grote lichtkoepel.

Woonbootkenmerken:
Naam: HISKE
Casco: Beton
Opbouw: Red Cedar
Afmetingen: ± 16,30 x 4,05 meter excl. betonrand + balkon/dak
Liggeld: N.v.t.
Nutsvoorzieningen: N.v.t.
Bouwer: Onbekend
Diepgang: ± 0,80 meter
Hoogte: ± 2,85 meter


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Zonder ligplaats
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden